پیام‌نما

وَ لَا تَقْرَبُوا مَالَ الْیَتِیمِ إِلَّا بِالَّتِی هِیَ أَحْسَنُ حَتَّی یَبْلُغَ أَشُدَّهُ وَ أَوْفُوا الْکَیْلَ وَ الْمِیزَانَ بِالْقِسْطِ لَا نُکَلِّفُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا وَ إِذَا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا وَ لَوْ کَانَ ذَا قُرْبَی وَ بِعَهْدِاللَّهِ أَوْفُوا ذَلِکُمْ وَ صَّاکُمْ بِهِ لَعَلَّکُمْ تَذَکَّرُونَ * * * و به مال یتیم جز به روشی که نیکوتر است، نزدیک نشوید تا به حدّ بلوغِ [بدنی و عقلیِ] خود برسد، و پیمانه و ترازو را بر اساس عدالت و انصاف کامل و تمام بدهید؛ هیچکس را جز به اندازه توانش تکلیف نمی‌کنیم؛ و هنگامی که سخن گویید، عدالت ورزید هر چند درباره خویشان باشد، و به پیمان خدا وفا کنید؛ خدا این [گونه] به شما سفارش کرده تا پند گیرید. * * * به هنگام صحبت بگویید راست / اگرچه زیانی بر اقوام خاست

۲۱ شهریور ۱۴۰۳، ۱۱:۵۶

کسب رتبه برتر بانک سپه در استقرار نظارت و تطبیق شرعی در سال ۱۴۰۳

کسب رتبه برتر بانک سپه در استقرار نظارت و تطبیق شرعی در سال ۱۴۰۳

بانک سپه به عنوان بانک پیشرو در زمینه استقرار نظارت و تطبیق شرعی در سال ۱۴۰۳ برگزیده شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، در حاشیه برگزاری سی و چهارمین همایش بانکداری اسلامی، لوح تقدیر بانک پیشرو در زمینه استقرار نظارت و تطبیق شرعی که بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته توسط دبیرخانه شورای فقهی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران انجام شده به دکتر ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه اهدا و دکتر حسینی قائم مقام مدیرعامل به نمایندگی از مدیرعامل بانک، لوح تقدیر را دریافت کرد.

در بخشی از لوح تقدیر بانک پیشرو در زمینه استقرار نظارت و تطبیق شرعی در نظام بانکی که به امضای دکتر محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی و آیت الله غلامرضا مصباحی مقدم رئیس شورای فقهی بانک مرکزی رسیده، آمده است: «با عنایت به ارزیابی انجام شده توسط دبیرخانه شورای فقهی‌، بانک سپه به عنوان یکی از مؤسسات اعتباری پیشرو در زمینه استقرار نظارت و تطبیق شرعی در سال ۱۴۰۳ اعلام می‌گردد. بدین وسیله با اهدای این لوح‌، مراتب سپاس و قدردانی خود را از زحمات بی دریغ‌، مساعی ارزشمند و اهتمام ویژه جنابعالی در راستای ارتقای انطباق با شریعت در نظام بانکی کشور ابراز نموده و از درگاه ایزد منان، سلامتی و توفیق روزافزون برای جنابتان مسئلت می‌گردد.»

کد خبر 6221921

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha